BAYBURT / MERKEZ - NAZLI ŞENTÜRK KIZILAY ANAOKULU

Serap ŞEKER - Okul Müdürü

2001 Yılında Anadolu Üniversitesi (AÖF) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olup ilköğretim kademelerinde ücretli Öğretmenlik yaptım. 2007 Yılında aynı Üniversitenin Okulöncesi Öğretmenliği bölümünü bitirdim.2 yıl Erzincan ve Bayburt’ta Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinde Öğretmenlik yaptım. 2009-2010 eğitim öğretim yılında Bayburt merkezde bulunan Cem Nuri BAŞGÜL ilköğretim okulunda Okulöncesi öğretmeni olarak göreve başladım 3 yıl çalıştım, ardından Merkezde bulunan Kırçiçekleri Anaokulunda 5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra yine Merkezde bulunan 75. Yıl Anaokuluna Müdür vekili olarak görevlendirildim.2018-2019 Eğitim öğretim döneminde Müdür vekilliği görevim yanında Nazlı ŞENTÜRK Kızılay Anaokuluna Kurucu Müdür olarak atandım. Halen Nazlı ŞENTÜRK Kızılay Anaokulunda müdür olarak görev yapmaktayım.