BAYBURT / MERKEZ - NAZLI ŞENTÜRK KIZILAY ANAOKULU

e-Twinning Bilgilendirilmesi

E-Twinning Bilgilendirmesi

0 18.01.2023 21

eTwinning Avrupa Okul Eğitimi Platformuna(ESEP) bütün katılımcı ülkelerden öğretmenler kaydolabilir. eTwinning Avrupa Birliği Üye Ülkelerini kapsar. Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hırvatistan,   İngiltere,   İrlanda,   İspanya,   İsveç,   İtalya,   Kıbrıs,   Letonya,   Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan.

Denizaşırı bölgeler ve ülkelerin de katılması uygundur. Arnavutluk, Bosna Hersek, Eski  Yugoslav Makedonya Cumhuriyeti,  İzlanda,  Lihtenştayn,  Norveç,  Sırbistan  ve Türkiye de katılabilir. eTwinning Plus, Avrupa'ya komşu olan yedi ülkeyi kapsamaktadır. Bu ülkeler; Doğu Ortaklığı içinde yer alan Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Moldova, Ukrayna ve Avrupa Akdeniz Ortaklığı (EUROMED)'nın parçası olan Tunus ve Ürdün'dür.

• ESEP platformuna geçiş ile birlikte, Avrupa projeleri için proje kurucularından birinin farklı ülkeden olma zorunluluğu getirilmiştir.
  • Okulumuzdaki idareci ve rehber öğretmenler de okullarının yaş gruplarına uygun projelere dahil olabilirler.
  • Öğrenciler portala kayıt olamaz, ancak öğretmenleri tarafından bir projeye (TwinSpace alanında) üye olarak eklenebilirler.
  • Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okulların hepsi katılabilir (öğrencilerin yaş aralığı 3-6 yaş.

25-02-202425-02-202419-02-202419-02-202411-02-202411-02-2024

Yayın: 11.02.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 23:14 - Görüntülenme: 74