BAYBURT / MERKEZ - NAZLI ŞENTÜRK KIZILAY ANAOKULU

NAZLI ŞENTÜRK KIZILAY ANAOKULU

Zahit Mahallesi Baki Sokak No3
Vizyon
Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, olumlu benlik kavramı gelişimine katkı sağlamak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil ve psiko-motor becerilerinin gelişimini desteklemek; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, milli değerlere sahip bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08.00 - 13.00 12.00 - 17.00
Okulumuza şehir merkezinden sürekli dolmuş bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bayburt Merkez Zahit Mahallesinde bulunmakta olup, Fen Lisesi, Kop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çoruh Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Eğitim Meslek Okulu, Özel Eğitim Uygulama Okulu ile aynı bölgede bulunmaktadır.
Okulumuz İl Merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Okulumuzda Etwinning projeleri uygulanmaktadır.